top of page

Chalet Vuurbaak

Faciliteiten van Chalet Vuurbaak

Impressie

IMG_4658.JPEG

Chalet Vuurbaak is in het voorjaar van 2019 volledig nieuw geplaatst op Chaletpark Bregkoog en is van alle gemakken voorzien. Het chalet staat op een rustige en ruimte plek (150m2!) vlakbij de receptie op een beschut plekje. In het chalet kunnen max. 5 personen verblijven.

 

In het midden bevindt zich de woonkamer die toegang geeft tot alle andere vertrekken. De master bedroom heeft een tweepersoons boxspringbed, de tweede slaapkamer een stapelbed en de derde slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed. De woonkamer heeft een zitbank, zitstoel een eettafel en een kinderstoel is aanwezig. De keuken is van alle gemakken voorzien. Een 4-pit gasfornuis, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche.

 

Geniet in de ruimte tuin op de lounge bank van de Texelse zon. Of nuttig je lunch aan de picknicktafel. Je auto kun je parkeren bij het chalet voor de deur.

Faciliteiten Bregkoog

Kids

In speeltuin Eseelja is een  airtrampoline, schommels, pannakooi en uitgebreide klimtoestellen. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich fantastisch vermaken. Er zijn ook tennistafels. Batjes verkrijgbaar via de receptie.  

Wasserette

Naast de receptie bevindt zich de wasserette. Munten hiervoor koop je bij de receptie. De AED vind je ook hier. 

Fietsverhuur

Bij Fietsverhuur de Koog op 5 min. loopafstand van Chalet Vuurbaak kun je fietsen huren voor je verblijf op Texel. 

bottom of page