Blog

  • Brenda Kager

Zwemmen in het nieuwe subtropisch zwembad van Vakantiepark de Krim

In 2017 heeft Vakantiepark de Krim in de Cocksdorp een gloednieuw zwembad geopend. Met maar liefst 4 glijbanen, een bubbelbad, kids playground en buitenbad die ook in de winter geopend is. Ben je glijdbaan fan? Dan zou moet je dit zwembad zeker niet overslaan.


Er is een brede glijbaan slider waarbij je binnen een paar seconde het zwembad in roetsjt. Een lichtshow glijbaan waarbij je een ‘mood’ kan kiezen.


Dan heb je nog een glijbaan met een band – keuze uit single of double ride. Aan het eind van de glijbaan kom je in een korte kom waarbij je van links naar rechts gaat. Ik moest denken aan de trechter van het Tikkiebad. Super leuk!


En de allerleukste is de wildwaterglijbaan. Vanaf 8 jaar (zwemdiploma is een eis) ga je buitenlangs door een kolkende wildwaterbaan.Het verblijven op Vakantiepark de Krim is geen vereiste. Wel moet je als je van buitenaf komt vooraf online reserveren. Tip! Houd de Texelse Courant in de gaten, hier staat soms een kortingscode in vermeld. #savingtip1 keer bekeken0 reacties

Volg ons

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Heb je vragen of wil je boeken? 
Wij geven zo spoedig antwoord via e-mail, telefoon of een whatsapp bericht.   

Email: brenda.kager@gmail.com

Telefoon: 06 - 414 333 85

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now